Näin saat kirjastokortin

Kirjastokortin saa täyttämällä sitoutumislomakkeen ja palauttamalla sen kirjastoon sekä todistamalla henkilöllisyytensä. Kortin saamiselle ei ole ikärajaa.

Aikuisten sitoutumislomake
Lasten sitoutumislomake
Yhteisölainaajan (esim. koululuokat, päiväkodit) sitoutumislomake

Ensimmäinen kirjastokortti on maksuton. Kadonneen tai vioittuneen kortin tilalle annetun kortin hinta on 2 €. Nimenmuutoksen yhteydessä on täytettävä uusi sitoutumislomake ja todistettava henkilöllisyytensä. Tuolloin annettu uusi kortti on maksuton.

Kirjastokortti on henkilökohtainen ja sen omistaja tai vastuuhenkilö on vastuussa kortilla lainatusta aineistosta. Asiakas on vastuussa kadonneella kortilla lainatusta aineistosta siihen asti, kun katoamisilmoitus on tehty kirjastoon.

Kirjastokorttia ja kirjaston käyttöä koskevat säännöt löytyvät käyttösäännöistä.